top of page
  • Facebook
  • LinkedIn - Black Circle
  • Instagram
  • Spotify - Black Circle

ONS DNA

Wij zijn gefascineerd door voorlopers. Degene die hun vizier op een horizon veel verder dan de onze hebben. Door deze fascinatie leren wij continue en dagen wij medewerkers, teams en organisaties uit ook van hen te leren. Onze impact wordt voornamelijk gedreven door deze drie interne kenmerken:

Kopie van Neonroze en Groen Modern Muzie
Kopie van Neonroze en Groen Modern Muzie
Kopie van Neonroze en Groen Modern Muzie

Internationaal netwerk van eigenwijze voorlopers uit verschillende industrieën.

N​ETWERK

TOOLBOX

REBEL MIND-SET

Ever-changing toolbox vol originele methodes, die nu succesvol worden gebruikt.

Onze focus ligt op het uitdagen van organisaties & het behalen van resultaten.

PROFESSIONAL REBEL'S BIG 5

Dit zijn de vijf essentiële karakteristieken voor professionele rebellie, gebaseerd. Zij vormen de basis waarop wij jou en jouw organisatie uitdagen.

1. Curiosity

Door nieuwsgierigheid ontdekt je continue nieuwe paden. Nieuwe manieren om met uitdagingen om te gaan. Nieuwe kansen om jouw positie in de markt te versterken. Zo stellen effectieve leiders vragen voordat ze hun expertise delen. En zijn nieuwsgierige medewerkers gefocust op het verbeteren van de organisatie.

 

2. Discipline

Veel organisaties hebben te maken met een overvloed aan processen en regels. Met een cultuur van zelf-discipline, zijn regels niet meer nodig. Discipline is direct verbonden aan intrinsieke motivatie. Door te ontdekken wat jouw persoonlijke commerciële missie binnen jouw organisatie is, bepaal jijzelf jouw mate van productiviteit.

 

3. Originality

Het vermogen creatieve oplossingen te bedenken, die out-of-the-box zijn, en de situatie verbeteren. Organisaties vergroten hun wendbaarheid wanneer zij originaliteit laten zege vieren. Ga kleine en grote uitdagingen als team, medewerker of manager continue aan, door een veelheid aan oplossingen te bedenken.

 

4. Courage

Moed is het ultieme wapen tegen belemmerende angsten, en is een spier die een ieder kan trainen. Organisaties kampen met grote angsten, waardoor plezier in persoonlijke en professionele groei drastisch wordt verminderd. Succesvolle leiders leggen de focus op het vergroten van ruimte om te falen, en het leren van fouten.

 

5. Candor

Transparantie en oprechtheid bepalen de effectiviteit van communicatie met jezelf, met jouw collega’s, en met jouw klanten. Juist door het gesprek te openen over belemmerende assumpties, ontdekken organisaties waar zij vast lopen, en hoe zij ruimte kunnen maken voor groei.

 

Professionele rebellie gaat NIET over het breken van de regels, maar het verbeteren van de status quo.

bottom of page