top of page
  • Facebook
  • LinkedIn - Black Circle
  • Instagram
  • Spotify - Black Circle

FAQ

Waar vinden de trainingen plaats?

Onze trainingen kunnen plaatsvinden bij de opdrachtgever of op 1 van de locaties van B.Amsterdam. Het voordeel van B.Amsterdam is dat een externe locatie kan zorgen voor meer inspiratie en concentratie wat de training(en) natuurlijk alleen maar ten goede komt.

Bieden jullie ook online trainingen aan?

Zeker, al onze trainingen gaan tegenwoordig online. Via Zoom, Microsoft Teams of Google Hang-outs geven wij sinds maart 2020 onze trainingen.

Hoeveel deelnemers kunnen maximaal meedoen?

Dit is deels training afhankelijk, maar per training kunnen ongeveer 5 tot 20 deelnemers meedoen.

 

Zijn de trainingen voor iedereen toegankelijk?

Ja, Professional Rebel richt zich op elke werknemer die wil groeien, zichzelf wil uitdagen en wil ontwikkelen. Enkele trainingen zoals bijvoorbeeld de BIG 5 training voor Young Professionals zijn echter specifiek op de doelgroep aangepast en daarom minder effectief en passend voor werknemers buiten deze doelgroep. 

 

Bieden jullie ook eendaagse of kortere trainingstrajecten aan?

Absoluut! Mail ons gerust je wensen en wij denken graag met je mee wat wij voor jullie kunnen betekenen.

 

Door wie worden de trainingen gegeven?

Professional Rebel werkt samen met een team aan trainers en professionals (zie Het Team). Voor elke training schakelen wij de trainers en professionals in waar jouw werknemers het meeste van kunnen leren. 

 

Zijn de trainingen in het Nederlands of Engels?

Over het algemeen zijn de trainingen in het Nederlands. Indien gewenst kunnen trainingen ook in het Engels aangeboden worden

 

Bieden jullie ook trainingen op maat aan?

Ja zeker! Wij passen onze trainingen graag aan op jullie wensen en behoeften. Stuur ons een mailtje en wij nemen contact op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Hoe zien de trainingen er precies uit?

Elke training heeft zijn eigen unieke inhoud en vorm. Wij houden het graag interactief en praktisch zodat de deelnemers zelf aan de slag gaan en kunnen oefenen. Kijk bij ons trainingsaanbod voor een meer gedetailleerde beschrijving van onze trainingen.

 

Maken jullie gebruik van specifieke methoden en/of modellen?

Professional Rebel daagt deelnemers uit volgens onze vijf kernwaarden; Curiosity, Creativity, Courage, Discipline en Drive. De vijf kernwaarden vormen de rode draad door onze trainingen en sluiten aan op de modellen en methoden die gebruikt worden tijdens de trainingen. Wij zijn groot voorstander van de LEAN Startup methode, Design Thinking en diverse canvassen zoals Team Canvas en Project Canvas. Welke methoden en modellen gebruikt worden hangt af van de training zelf.

 

Wat onderscheid jullie van andere trainingsbureaus?

Professional Rebel wil het beste uit de individu naar boven halen. Het gaat niet om het breken van regels, maar het verbeteren van de status-quo. Wij passen trainingen altijd aan naar de wensen en behoeften van de opdrachtgever en gaan voor het ultieme resultaat. Professional Rebel heeft een groot netwerk en bevindt zich middenin een omgeving vol innovatieve, groeiende en vooruitstrevende organisaties. We zijn op de hoogte van trends en ontwikkelingen en weten uit ervaring waar deelnemers naar op zoek zijn.

Welke brochures ontvang je graag?

Bedankt voor je aanvraag, spoedig zal je de brochures van ons ontvangen!

Geïnteresseerd in een van onze programma's? Vraag vrijblijvend een 

brochure op.

Op maat gemaakte​​ offerte? Stuur ons een bericht.

bottom of page