top of page
  • Facebook
  • LinkedIn - Black Circle
  • Instagram
  • Spotify - Black Circle

DATA HUNTERS

Tijdens dit programma duiken we in de growth hacking technieken om de juiste leads te vinden, en hoe je hen op creatieve wijze kan bereiken.

10+ jaar werk ervaring | 3 sessies | 8 – 16 participanten

De wereld verandert snel. Wij trainen mensen in korte tijd de skills die zij nodig hebben om impact te maken.

 

 

Onze methode

DAG 1: DIGITAL DATA MINDSET

De eerste dag duiken we in de mindset van een data hunter. Uitgangspunt is het verdiepen en doorgronden van de doelgroep. Hoe beter je hen begrijpt, hoe makkelijker je hen kunt vinden. Stap voor

stap leer je je in hen te verplaatsen, en maak je kennis met de digitale tools om hen te vinden en te bereiken.

 

DAG 2: CHALLENGE ACCEPTED

Je wordt op de proef gesteld. In een team werk je aan verschillende uitdagingen om in korte tijd specifieke informatie en doelgroepen te vinden. Dit is een competitie, met als doel om de deelnemers te leren spelen met data zodat zij gemakkelijk schakelen tussen verschillende bronnen van informatie, en oefenen om snel verbanden te zien.

DAG 3: SMART CONNECTIONS

Wanneer je jouw doelgroep hebt gevonden, moet je hen op de juistemanier weten te bereiken en te activeren. Vandaag maak je kennis met ervaren online scouts: hoe benaderen en bereiken zij hun doelgroep zonder deze af te schikken? Ontdek van ervaren scouts hoe zij dit doen, en ga na welke benadering het beste bij jouw stijl past.

Donkerpaars_Ruimte_Geïllustreerd_Creat
bottom of page