Rebel Sprint

Met de focus van doel naar uitvoering, tackel je samen met je team binnen 5 dagen een gezamenlijke uitdaging. Het is de perfecte balans tussen het toepassen van methodieken die bijdragen aan de voortgang en tempo, om zo gericht te werken.

Ons Innovative Culture Program traint (project)managers

+10 jaar werk ervaring | 5 dagen trainingen | 5 – 50 participanten

De Rebel Sprint
Dit is een gekaderd proces van één week waarbij een groep diverse mensen bij elkaar gebracht worden om van een eerste uitdaging naar een testbaar prototype te gaan en dit te toetsen aan de doelgroep.
Dit prototype kan een daadwerkelijk product zijn, een dienst of service, een app of website en zelfs een strategie.

Het gaat er voornamelijk om, dat je toewerkt naar een gemeenschappelijk doel.
Het proces is hetgeen wat telt, zodat je als groep een hechte samenwerking aangaat en dit blijft voortzetten na de Sprint week.

Een duidelijke start en richting
Een Rebel Sprint levert een nieuw project op.
Tevens zorgt het voor een duidelijk proces en vergroot het de co-creatie en teamspirit tussen verschillende mensen die normaliter het niet altijd met elkaar eens zijn.
Daarnaast krijg je snelheid, efficiëntie en focus in je project en werkt dit vaak door ook na het afronden van de Rebel Sprint.

Het verwerpen van vastgeroeste werkpatronen
Door de Rebel Sprint methodiek wordt je gedwongen om anders tegen de zaken aan te kijken en de doelstelling te verscherpen of misschien zelfs overboord te gooien.
Ook de snelheid en efficiënte van de methode dragen bij aan het succes, maar de grootste reden is toch wel het team zelf.

Rebel Trainers

Casimir Morreau

Liberating Structures Expert
Dank je wel voor het downloaden van de PDF! Als er vragen zijn, kan je ons gemakkelijk mailen op info@professionalrebel.com.

Wij trainen jonge professionals op effectiviteit, creativiteit en drive. Als je meer wil weten, laat het ons weten door te bellen +31615143234 of te mailen: