Professional Rebel biedt in-company trainingen aan voor professionele ontwikkeling van starters, jonge talenten en startende leidinggevenden. Bekijk hier onze meest recente programma’s:

The BIG 5

8 maanden, 15 deelnemers, 10 programma’s per jaar. Wij trainen Young Leaders in finance hoe ze leiding moeten nemen binnen hun organisatie. Dit programma bestaat uit 5 stappen en 5 sessies. 1: Curiosity, 2: Discipline, 3: Creativity, 4: Courage, 5: Drive. Het verbeteren van bedrijfsprocessen met een learning mind-set en de juiste skills.

Be a startup for one day

20 participanten, on-going elke 2 maanden, sinds 2016. Chief Technology Office of Amsterdam biedt dit programma aan, voor collega’s die de kloof in kennis willen overbruggen. Deelnemers leren hoe ze innovatieprocessen, zoals de lean startup-methode, kunnen toepassen om hun eigen innovatie te versnellen.

Rebel Talent Lab

7 maanden, 12 participanten, 2017 & 2018, on-going. Wij trainen de Xomnia’s tech’s, data scientists en data engineers, in persoonlijke ontwikkeling en leadership skills. We dagen de tech’s uit om interne barriers te tackelen, ambitieuze doelen op te stellen en comfortable te worden in oncomfortabele situaties.

Power to the projects

8 maanden, 22 deelnemers, 2017-heden. Wij connecten projects managers van de Kamer van Koophandel met technologie en de minset om te digitale transformatie te versnellen. Dit programma bestaat uit 10 training dagen, een sprint week, en 3 coaching sessies.

The Fastlane

6 teams, elk team heeft 4 – 5 participanten, 2 dagen, 2016. 6┬áteams┬ámet innovatie projecten, krijgen twee dagen op hun project te accelereren. Ze krijgen de tijd, de ruimte en alle support, om hun project naar het volgende niveau te tillen.

Dank je wel voor het downloaden van de PDF! Als er vragen zijn, kan je ons gemakkelijk mailen op info@professionalrebel.com.





Wij trainen jonge professionals op effectiviteit, creativiteit en drive. Als je meer wil weten, laat het ons weten door te bellen +31615143234 of te mailen: