top of page

INFLU​ENCE AND PERSUASION

Met dit open programma leer hoe je loonsverhoging of contractverlenging kunt krijgen met behulp van de kunst van het overtuiging en invloed.

17 december | 18:30 - 21:30 | Online training

The Art of Persuasion

Join deze hands-on workshop voor een eenmalige stuntprijs van €75, waarbij we reflecteren op je doelen en deze linken aan een professioneel gesprek wat je binnenkort gaat hebben. Is dit een gesprek over salarisverhoging? Contractverlenging? Een sollicitatiegesprek? Zelfs als je het gevoel hebt dat je het verdient, kan het aangaan van zo'n gesprek behoorlijk spannend zijn. Leer hoe je een "Ik moet er nog even over nadenken" omzet naar een "Ja".

Voor wie?

Deze workshop is bedoeld voor medewerkers of ZZP'ers op alle niveaus die geïnteresseerd zijn in het creëren van positieve verandering in hun werkomgeving. Ze zijn op zoek naar extra houvast tijdens een gesprek waarop ze invloed willen uit oefenen en overtuigend in willen overkomen.

 

Wat ga je leren?

Tools zelf-reflectie

Een van onze beste hulpmiddelen om te leren is zelfreflectie. Tijdens deze training bieden we je verschillende tools aan om na te denken over je voorgaande jaar, fouten en successen te herzien en de lessen die je hebt geleerd te verwerken. Hiermee leg je de basis voor het gesprek dat je gaat hebben met de werkgever of opdrachtgever.

Doelen stellen, the healthy way

Dit klinkt eenvoudig, maar is erg lastig. We hebben de neiging om doelen te stellen die te ambitieus zijn. Zoals Tony Robbins uitlegt; we overschatten wat we in een jaar kunnen doen, en onderschatten wat we in 5 jaar kunnen doen. Laten we doelen maken die jij aantrekkelijk vindt én kunt bereiken, zodat je deze tijdens dit gesprek kan opbrengen.

Robert Cialidini

De principes uit het boek 'Influence' van Robert B. Cialdini gaan we toepassen tijdens de voorbereiding aan jouw gesprek. We gaan alle 10 principes uitgebreid af, zodat jij het gesprek voorbereid in gaat, en precies weet wanneer en waarop je moet inspelen. Preparation is key.

Trainer: jouw trainer is Teddy Uijttewaal. Ze is onze Young Leadership Expert en geeft al jarenlang training in leiderschap. Ze daag haar deelnemers voortdurend uit in het omzetten van ambitie naar actie. Uit de comfortzone, naar de stretchzone. Door haar ervaring als ondernemer, weet ze precies waar de valkuilen liggen en hoe je dit soort lastige gesprekken het beste tackelt.

Praktisch: Online evenement (Zoom). 17 december van 18:30 - 21:30. Eenmalige stuntprijs van €75,-.

 

Inclusief: Onbeperkt toegang tot online toolbox met hierin artikelen en materiaal om te lezen, templates en meer. Personalized werkboek die je voorafgaand opgestuurd krijgt (PDF) om tijdens en na de training uit te werken ter voorbereiding op je gesprek.

Koop je ticket hier

https://www.eventbrite.com/e/influence-and-persuasion-tickets-130550053725 

 

bottom of page