Rebel Radio: Nina Pierson

Melissa Marijnen interviewt wekelijks professionele rebellen, die de status-quo in hun industrie weten te veranderen. Ontdek met haar hun persoonlijke verhalen, en krijg inspiratie voor jouw eigen carrière, business of leven.

 

Deze eerste aflevering is een interview met Nina Pierson, mede-oprichter van SLA, PUP Creative Agency en Bedrock. We krijgen een kijkje in Nina’s persoonlijke leven, haar jeugd in o.a. Thailand, haar tijd als opstandige puber, een heftige verandering in haar familie, maar ook haar ambitieuze drive, waardoor ze ook even MTV presentator was, en nu inmiddels haar derde onderneming is gestart. Tussendoor is ze moeder geworden, en heeft ze een bijzondere kijk op haar Instagram. Kortom een aflevering vol inspiratie en zelfs veel praktische tips over ondernemen, mediteren, en gezond leven.

 

Klik hier voor iTunes

 

Links van Nina’s tips:

 

“Alles klopt wat je doet uiteindelijk. Als jij later terugkijkt op je leven, dan is alles precies zo gelopen zoals het heeft moeten zijn. Ook de tegenslagen. Het gebeurt allemaal om je uiteindelijk te brengen waar je moet zijn. Als je dat gelooft, dan ga je ook gewoon de dingen doen. Het neemt angsten weg, en de kansen te zien.”
Deze aflevering is mede mogelijk gemaakt door Dag en Nacht, platform voor Nederlandse podcasts.

De intro & outro Rebel Radio Jingle is gemaakt door Coyoco & Nate Dizco.

 

Dank je wel voor het downloaden van de PDF! Als er vragen zijn, kan je ons gemakkelijk mailen op info@professionalrebel.com.

Wij trainen jonge professionals op effectiviteit, creativiteit en drive. Als je meer wil weten, laat het ons weten door te bellen +31615143234 of te mailen: