Trainingsprogramma

Professional Rebel specialiseert zich in het ontwikkelen en aanbieden van trainingsprogramma’s voor werknemers van grote organisaties, van overheid tot commerciële bedrijven. Zie onze Track Record voor een overzicht van onze huidige klanten.

Onze trainingsprogramma’s hebben als hoofd-doel het vergroten van ondernemerschap onder werknemers. Met als gevolg dat werknemers pro-actiever bezig zijn met zichzelf uitdagen uit hun comfort zone te gaan, het vinden van nieuwe kansen, en het verbeteren van hun organisatie.

Trainingsprogramma’s duren doorgaans tussen de 3 en 7 dagen, verspreid over een aantal maanden. Per training doen gemiddeld 15 personen mee. Bij trainingen van 3 of meer dagen, krijgen de deelnemers coaching op afstand tijdens een wekelijkse Rebel Coach Call.

Deelnemers zijn voornamelijk senior medewerkers met leidinggevende taken, die een push nodig hebben zichzelf en hun organisatie uit te dagen. Hoe weet je dat je een push nodig hebt? Check onze visie.

 

Wij ontwikkelen trainingsprogramma’s op basis van:

Gewenste Resultaat

Hoe concreter we bepalen wat jij met dit programma wil behalen, hoe sterker het programma. Denk aan “toename verbeter-ideeën”, “verbeteren klant contact” of “versnelling incrementele innovatie”.

rebel-squad

Rebel Selectie

Wij selecteren voorlopers uit het veld het beste passen bij jullie vraag. Deze professionele rebellen zijn ondernemers, innovators of intrapreneurs, die de status-quo continue uitdagen.

Wie & Waar

We denken mee wie het beste aan dit programma uit jouw organisatie mee kunnen doen, en we bepalen wat de beste locatie is (Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Haarlem, Eindhoven, Berlijn).

Modules

Professional Rebel heeft een aantal populaire modules die regelmatig tijdens trainingsprogramma’s terug komen. Rebel Mindset is een zeer interactieve training waarbij de deelnemers op hun denken worden uitgedaagd. Met de Innovator’s Toolbox leert de deelneemers hoe innovatieve ondernemers voor verbetering zorgen, en zij dit zelf in hun organisatie kunnen toepassen. En tijdens de Startup Tour krijgen de deelnemers een inspiratie boost door de startup wereld in te duiken, en ontwikkelen een blik naar buiten. Lees hieronder meer:

 

Rebel Mindset

Wakker jouw ondernemersgeest aan & wordt een professionele rebel

Tijdens deze sessie neem jij jouw mindset onder de loep en wordt je op jouw nieuwsgierigheid, moed en creativiteit uitgedaagd. Je krijgt de top 10 lessen geleerd van meer dan 250 professionele rebellen. En pas deze toe tijdens een serie opdrachten, die je helpen uit je comfort zone te stappen.

Take-away’s:
// Focus op durven te doen
// Praktische tools om rebel mindset toe te passen
// Direct aan de slag met huidige uitdaging

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan.
Innovator’s Toolbox

Leer hoe ondernemers innoveren door te experimenteren

De wereld verandert zo snel, waardoor grote plannen maken niet meer van deze tijd is. Ontdek hoe startups, succesvolle bedrijven en overheidsorganisaties zichzelf continue verbeteren door te experimenteren. Tijdens dit zeer interactieve programma zit je niet stil, spreek je vreemden aan, en ga je direct aan de slag.

Take-away’s:
// Focus op behoefte van eindgebruiker
// Canvassen & methodieken om succesvol te experimenteren
// Zin en energie om zelf toe te passen

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan.

 
Startup Tour

Neem een duik in de wereld van innovatieve ondernemers

Wij geloven dat je het beste kan leren door te ervaren. Deze dag is er op geënt dat jij totaal los komt van jouw dagelijkse context. Je leert direct van ondernemende en innovatieve voorlopers – geselecteerd op basis van de uitdagingen van jouw organisatie.

Take-away’s:
// Blik naar buiten, leren van voorlopers
// Vertaling van startup lessen naar eigen context
// Energie om eigen organisatie te verbeteren

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan.

 
 

Thanks for downloading! Please leave your details here to get the pdf.

Thanks for getting in touch with us! Give us a call at +31 (0)6 25 445 443 or drop a line below.