Trainingen

Check onze huidige programma’s:

Wij ontwikkelen ook op-maat-gemaakte programma’s. Mail melissa@professionalrebel.com voor meer info hierover. We kunnen altijd vrijblijvend bellen om te kijken wat je nodig hebt!

 

The BIG 5
Young Professionals Program

 

Waarom?
Jonge professionals hebben vaak moeite met het schakelen tussen frisse ideeën voor business verbetering en de nuchtere realiteit van de werkvloer. Ze vinden het spannend om hun idee te delen, hebben last van uitstelgedrag, en twijfelen aan hun eigen kunnen.

Wat?
Wij trainen jonge werknemers tijdens hun traineeship op nieuwsgierigheid, moed, creativiteit, discipline en drive. Met deze BIG 5 krijgen de trainees de mind-set, skills set & tool-set om èn zichzelf te blijven uitdagen èn de business te verbeteren.

Programma:
In 5 sessies van 4 uur, en 2 intervisie sessies, verdeeld over 2 – 6 maanden, trainen wij jouw trainees tot pro-actieve business verbeteraars.

Huidige klanten:
Young Capital, Xomnia & Kamer van Koophandel

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan.

 

Rebel Shake-Up’s
Team Sessies

 

Waarom?
Als je al een tijdje doet wat je moet doen, verval je in een sleur. Vooral in teams is dat killing. Denk aan rommelige werkwijze, onduidelijke doelstellingen, en weinig tot geen feedback naar elkaar.

Wat?
Wij trainen teams in 3x 4 uur tot pro-actieve team-players, die focussen op de groei van hun organisatie. We brengen focus aan, zorgen voor reflectie en schudden de boel op.

Programma:
In 3 sessies van 4 uur, met twee individuele coach-calls, verdeeld over 2 – 6 maanden, trainen wij jouw ingedutte teams tot ondernemende business verbeteraars.

Huidige klanten:
Info Support, Eneco, NIBC

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan.

 

 

Innovator’s Toolbox
Losse training voor werknemers


Waarom?
De wereld verandert zo snel, waardoor grote plannen maken niet meer van deze tijd is. Ontdek hoe startups, succesvolle bedrijven en overheidsorganisaties zichzelf continue verbeteren door te experimenteren.

Wat?
Wij trainen werknemers in 3x 4 uur tijd tot innovators. Ze lopen weg met een toolbox vol methodes om te innoveren, experimenteren en de business te verbeteren.

Programma:
Tijdens dit zeer interactieve programma zit je niet stil, spreek je vreemden aan, en ga je direct aan de slag.

Huidige doorlopende klant:
Gemeente Amsterdam, elke 2 maanden

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan.

 

Thanks for downloading! Please leave your details here to get the pdf.

Thanks for getting in touch with us! Give us a call at +31 (0)6 25 445 443 or drop a line below.