Track Record

Professional Rebel werkt voor grote organisaties, van commerciële bedrijven tot publieke organisaties. Onze klanten zoeken inspiratie en energie om op nieuwe manieren uitgedaagd te worden hun eigen organisatie te verbeteren.

Het is grote organisaties eigen om te denken en te doen, zoals het altijd al wordt gedaan. Wij zorgen ervoor dat medewerkers een ondernemende mindset krijgen, en zich focussen op hoe het beter kan. Zie hieronder een aantal voorbeelden hoe wij dit voor onze meest recente klanten doen:

 

 

Young Capital

10 pers. | elke maand | 1 dagdeel

Young Capital leidt met hun traineeships jonge talenten op voor de veranderende werkplek van nu. Professional Rebel verzorgt de Rebel Workshop, waarin deze jonge talenten worden uitgedaagd op hun rebel mindset. Ze gaan weg met een concrete opdracht, inclusief rebel mindset en praktische tools. Het doel? Business-as-usual in hun organisatie verbeteren.

“Onze trainees bekijken tijdens hun Professional Rebel workshops hun corporate probleem door een start up bril! Dit geeft ze  gave nieuwe inzichten die ze direct kunnen toepassen tijdens hun opdracht op de werkvloer!”

Jan Hendrik van der Wijngaart, Young Capital
 

Provincie Noord-Holland

15 pers. | 4 maanden | 7 sessies

Met dit programma starten we een beweging binnen de provincie Noord-Holland, door een netwerk op te richten waarin we Provincie-medewerkers met een zwak voor groen en een hang naar vernieuwing helpen om samen de impact van hun plannen te vergroten.

“Binnen de Provincie kijken we vaak heel functioneel naar ons werk, terwijl steeds meer mensen juist op zoek zijn naar manieren om hun impact te vergroten vanuit hun persoonlijke drive. Professional Rebel geeft ons de hands-on tools om dit te bereiken.”

Micha Lubbers, Provincie Noord-Holland
 

Gemeente Amsterdam

20 pers. | elke 3 maanden | 1 gehele dag

Met deze dag geeft de CTO afdeling van Gemeente Amsterdam hun collega ambtenaren de mogelijkheid  nieuwe manieren van werken toepassen toe te passen op hun projecten. Deelnemers hebben o.a. geleerd d.m.v. experimenten snel een aanname of idee te testen. Deze training zal in 2017 minstens nog twee keer herhaald worden.

 

““Een ontzettend effectieve en leuke training gehad van Melissa en Mats. Op een enthousiaste wijze hebben ze collega ambtenaren één dag meegenomen in de wereld en werkwijze van een startup. De nieuwe inzichten proberen wij op grotere schaal binnen de gemeente in te zetten.”

Minouche Cramer, Gemeente Amsterdam
 

Sandd

20 pers. | eenmalig | 1 dag

Tijdens de Startup Day doken 20 managers van Sandd in 1 dag in de wereld van startups. Deze voorlopers in hun industrie werden geselecteerd aan de hand van huidige uitdagingen binnen Sandd. Tijdens deze dag haalden de deelnemers nieuwe inzichten op in de startup- mindset en hoe zij nieuwe manieren van werken toepassen. Denk aan het toepassen van scrum-achtige tools, samenwerkingen met klanten en kennis over innovatie.

“Jullie laten zien expertise te bezitten om voor ons een goede match te maken tussen innovatie bij grote en middelgrote bedrijven en jullie netwerk van start ups. Mooi, inspirerend en genoeg “food for thoughts” voor onze organisatie!”

Martin Smit, Sandd
Fastlane RWS

25 pers. | eenmalig | 2 gehele dag

6 teams met lopende innovatieve projecten, kregen twee dagen de tijd, ruimte en ondersteuning van experts om hun project succesvol te versnellen. Lees het resultaat hoe 1 van de 6 teams een succesvolle interne startup is geworden: Meet the first startup of RWS

 

“It was super helpful to have two whole days devoted to just this topic, without interruptions. The key moment for us was of course that discussion with the startup mentor. It was also super inspiring to work with startups in such an environment. That’s partially the reason we present ourselves as the first startup of Rijkswaterstaat.”

Joost van der Hammen, Rijkswaterstaat
 

 

 

Thanks for downloading! Please leave your details here to get the pdf.

Thanks for getting in touch with us! Give us a call at +31 (0)6 25 445 443 or drop a line below.